Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci.
Japonský nůž na pečivo Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu Rukojeť ze dřeva Kebony Pro každodenní použití Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba Rozměry výrobku: 205/305 mm
Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita
Dárek
slevový kupon na 10% slevu
Distribuce
CZ
Kód kupónu
SLEVA10
Výrobce
CATLER
Parametry a specifikace
Popis
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.